Η MATRIX DPS δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο δημιουργικό και την παραγωγή Αυτοκόλλητων Σημάτων Doming . Από την αρχή της πορείας της το 1999 στο χώρο των γραφικών τεχνών πρωτοπορεί με τη χρήση νέων τεχνικών και επενδύοντας τόσο σε κεφαλαιουχικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Πρώτη στην Ελλάδα εξειδικεύεται στα Σήματα Doming με τεχνογνωσία από οίκους του εξωτερικού και προσηλωμένη στην επίτευξη του άριστου αποτελέσματος. Με την πάροδο του χρόνου η MATRIX DPS παρέμεινε σταθερή στις αξίες τις. Νέες επενδύσεις σχεδόν ανά τριετία και εισαγωγή βελτιωμένων, πιο ευέλικτων, αποδοτικών και ταυτόχρονα οικολογικών μεθόδων παραγωγής.

Τα εξειδικευμένα μας στελέχη είναι πάντοτε πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η καθετοποιημένη μας παραγωγή εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία στο σχετικό χώρο των γραφικών τεχνών, εξασφαλίζει ότι αυτό το αποτέλεσμα θα γίνει πραγματικότητα.

Σε όλα τα στάδια της συνεργασίας είμαστε διαθέσιμοι για κάθε σας επικοινωνία. Μετά το πέρας της παραγγελίας, τα στοιχεία αυτής καταχωρούνται και φυλάσσονται ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα για μελλοντικές παραγγελίες.

Όλα τα μέλη της ομάδας της MATRIX DPS είμαστε πάντα εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα χαρούμε να μας δώσετε την ευκαιρία συνεργαστούμε.