Τα Αυτοκόλλητα Σήματα Doming είναι ο πλέον σύγχρονος και εντυπωσιακός τρόπος τοποθέτησης λογοτύπου πάνω στα προϊόντα. Η εκθαμβωτική τρισδιάστατη εμφάνιση τους γίνεται πραγματικότητα με ανεξάντλητη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων. Η κορυφαία ποιότητα τους διασφαλίζει την αναλλοίωτη παρουσίαση του λογοτύπου σε βάθος χρόνου. Τα Σήματα Doming αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε κατασκευής και προϊόντος.

Τα Αυτοκόλλητα Σήματα Doming έχουν ιδιαίτερη εφαρμογή σε χώρους όπως έπιπλα, κατασκευές αλουμινίου-σιδήρου, αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες, επαγγελματικός εξοπλισμός, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, μηχανήματα κάθε είδους. Τα Σήματα Doming είναι κατάλληλα και για εξωτερική χρήση. Αντιστέκονται με ευκολία σε ακραίες θερμοκρασίες, ισχυρά χημικά, τριβή και στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ύψιστης ποιότητας, δικής μας εισαγωγής από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού. Όλα μας τα Σήματα πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης RoHS και είναι κατάλληλα για σήμανση προϊόντων και κατασκευών που περνούν από διαδικασία πιστοποίησης ISO.

Classic Doming

Mega Doming

Μπρελόκ Doming